Link-uri utile

 

 

 

 

 

 

 

Search “OrsovaShipyard”

 

 

Rezolutie recomandata:

1024 x 768 pixeli

 

 

 

  DESPRE NOI

 

 

    Santierul Naval Orsova a luat fiinta in 1890, ca un mic atelier destinat repararii navelor ce participau la construirea canalului navigabil de la Portile de Fier - SIP Iugoslavia si avut o dezvoltare constanta in timp, cunoscand o evolutie spectaculoasa dupa anul 1991 cand s-a schimbat forma de organizare si denumirea, infiintāndu-se societatea pe actiuni SC Santierul Naval Orsova SA.

     Actualmente S.C. SANTIERUL NAVAL ORSOVA S.A. este o societate 100% privata, pe actiuni, actionari fiind SIF Transilvania, SIF MUNTENIA , SIF 5 Oltenia, precum si alti actionari 26,79 %, avānd un personal angajat in numar de aprox. 400 de persoane.

     Cu un capital social de 28.557.297,5 RON si o cifra de afaceri de peste  milioane RON anual, santierul este un partener solid si credibil in afaceri.

     Cele doua mari activitati ale societatii sunt :

·         constructia de nave, care sunt in totalitate destinate exportului si reprezinta 98% din activitatea societatii;

·         reparatia de nave pentru piata interna si externa; .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Prima activitate reprezinta in ponderea volumului de munca 90% si in aceeasi masura sursa de venituri. Ea se materializeaza prin executii de corpuri de nave fluviale - pentru marfuri generale, portcontainere, nave tanc si transportoare de gaz, nave tehnice care primesc o armare in legatura cu instalatiile de corp, balast, incalzire si incarcare-descarcare.

    Diversitatea si calitatea produselor noastre sunt la baza unei colaborari continue si intense cu parteneri din Germania, Olanda si Austria,Belgia.                                         . 
     Odata cu demararea constructiilor de nave pentru export, societatea si-a modernizat continuu tehnologia de lucru, facānd investitii importante pentru achizitionarea de masini, utilaje si aparatura moderna de lucru putānd produce o gama variata de nave

    Mentionam faptul ca toate procesele care vizeaza regulile navale de constructie sunt supravegheate de inspectii ale societatilor de clasificare : Registrul Naval Romān, Germanischer Lloyd, Lloyd Register, Bureau Veritas.

      In santier isi desfasoara activitatea si o grupa proiectari pe calculator precum si un atelier de proiectare tehnologica, capabil sa faca fata la cele mai moderne cerinte, societatea fiind certificata de Lloyd`s Register cu sistemul ISO 9001:2008.

      Ca perspectiva pentru viitorii ani se intentioneaza asimilarea de costiere, inceperea asimilarii constructiei complete a navelor construite si executarea de tancuri chimice din inox (duplex), primele patru nave de acest gen fiind deja livrate, si fiind apreciata la modul superlativ de catre beneficiar si specialistii vest europeni.

 

Produse si servicii:

 • Tancuri chimice,

 • Tancuri chimice cu tancurile de marfa integrate din inox duplex

 • Portcontainere ,

 • Salande,

 • Pontoane,

 • Barje tip EUROPA 2 B,

 • Barje autopropulsate,

 • Barje 1500 BIPT ,

 • Barje mixte,

 • Barje RO-RO .

 • Gas tancuri

Clienti: Olanda, Germania, Belgia, Austria.

Furnizori de materiale si echipamente: Olanda, Belgia, Germania, Austria, Romania, Finlanda, Grecia

 

 

 

 

[Index] [Despre] [Locatie] [Contact] [Produse] [Servicii] [Stiri] [Adrese utile]